See The Amazing Design of The Keeshen Residence | Modern Home Decor
×

YOUR OPINION MATTERS, GET IN TOUCH!

Please select one or more options:

Please, you have to select an option.
Please insert your first name.
Please insert your last name.
Please insert your email.

Check here to indicate that you have read and agree to Terms & Conditions/Privacy Policy.

*required

Thanks you for contacting!

AN ALL-NEW BREW OF FRESHLY DESIGNED PIECES

DELIVERING THE LATEST TAKE ON MODERN DESIGN LIVING

Please insert your email.

I Have Read And Accept Your PRIVACY POLICY*

Thanks you for your request!

See The Amazing Design of The Keeshen Residence – What was originally supposed to be a simple single story residence turned into a two-story home when DEX Studio decided to add a second floor to the original. The Keeshen Residence is now an amazing example of indoor/outdoor living design. It also has incredible views that span all the way to the Hollywood Sign, a huge bonus in Los Angeles real estate.

See The Amazing Design of The Keeshen Residence

Created by DEX StudioThe Keeshen Residence was designed to offer the best of Southern California indoor/outdoor living while boasting views of Los Angeles’ most iconic landmark. The contemporary design shows the use of lots of warm woods, spotted under the exterior roof overhangs which feature redwood cladding running opposing ways on each floor.

See The Amazing Design of The Keeshen Residence

See The Amazing Design of The Keeshen Residence

The extended roof lines offer protection from the sun while adding an aesthetic appeal to the home. A part of the lower overhang is cut out, allowing the tree below to grow up through the hole without any disruption. This goes along the indoor/outdoor living philosophy, showing the importance of nature.

See The Amazing Design of The Keeshen Residence

See The Amazing Design of The Keeshen Residence

The front entryway was built with an expanded porch where the owners can sit outside and enjoy the weather. It is equipped with a barbecue and exquisite contemporary furniture that is very inviting to outdoor relaxation.

The backyard is equally inviting, with a space to relax and a swimming to be enjoyed. A vertical succulent wall was built into the redwood fence that doubles as a piece of art.

Large sliding glass doors open up to connect the interior to the outdoors, extending the square footage and giving the illusion of a much bigger space. The same wood treatment continues inside, giving the space a cosy feel.

Read More:

AN AMAZING MID-CENTURY MODERN HOME YOU’LL DREAM WITH!

A CONTEMPORARY HOUSE SURROUNDED BY MOUNTAINS

 

Source: Design Milk

INSPIRING INTERIORS

YOUR OPINION MATTERS
GET IN TOUCH!

BEST INTERIOR DESIGNERS

NEW YORK

OUR PARTNERS